[ Web Romanesc ][ Web International ] [ Camere Web ] [ Stiri ] [ Economia ] [ Curs Valutar ] [ Politica ] [ Social ] [ Sport ] [ International ] [ Meteo ] [ Forum ] [ Calendar ] [ Felicitari ] [ Bancuri ] [ Filme ] [ Transport feroviar ] [ Despre... ]

    Bancurile de la Vreau!Com - cele mai bune bancuri. Este de fapt antologia bancurilor romanesti.

Reclama ta aici!
...e timpul sa fii promovat eficient!


   Esti webmaster? In scurt timp vei avea posibilitatea de a adauga100% gratis bancurile noastre pe site-ul tau!

   Iti place Vreau!Com Recomanda-ne unui prieten de-al tau si ne vei ajuta sa-ti oferim servicii din ce in ce mai bune!

   Ai o problema legata de situl nostru? Vrei sa ne trimiti o sugestie? Nu ezita! Scrie-ne si cineva iti va raspunde. Garantat!
-Bancurile zilei-
- Alinutza, fii cuminte si intoarce-te in casa !
- Nu.
- Alinutza, hai te roaga mama ... urca cele 10 etaje si vino in casa !
- Nu mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .....

Trimis de Bretonatzii Voturi:20
Haita de lupi iese in aceasta noapte la o vinatoare crunta si nemiloasa. Cu ei, merge si lupusorul. Fiind foarte tinar si neexperimentat, el se tine aproape de capul haitei si urmareste totul cu mare atentie. Vineaza ei cu cruzime la o stina, vineaza cerbi, caprioare, succes total. La un moment dat un cercetas vine in goana mare, abia mai respirind si abia reuseste sa sufle:
- Fugiti ca vine iepurasul.
Pe loc toti lupii disperati o tulesc la fuga cu ochii iesiti din cap de groaza, se ascund, se camufleaza rapid care pe unde pot si nu mai scoate nimeni nici un sunet de frica. Trece iepurasul, incep toti sa iasa. Lupusorul il intreaba nedumerit pe capul haitei:
- Ma scuzati, domnule, dar de ce noi, cea mai tare haita de lupi din padure fugim de un animal mic si pricajit ca iepurasul, care e asa de amarit ca daca vreau uite, poate sa-mi suga si p___!
- Da, ba, zice capul haitei, dar tu stii ce buze reci are ?

Trimis de BadBoy Voturi:92
O tinara domnisoara de la televiziune,o auzit ca la Stina ,este un cioban tare vrednic.Si gata ,si-o facut delegatie pe doua zile.I-o trimis un fax lu Gheorghe s-o astepte la gara.
Zis si facut.Gheorghe o asteapta la gara, si da-i catre stina.Nu trece 5 minute si Gheorghe arunca desagii,o trinteste pe domnuca la pamint si-o f**e.Apoi se aradica,ie desagii si da-i inainte.O mai lasa 5 minute,iar o prinde,iar o f**e.Si tot asa pina la stina,incit domnuca si trimite un fax la redactie ca pentru reportaj are nevoie de barem o saptamina ca sa se documenteze ca lumea.Cind se lasa seara, Gheorghe ii zice ca sa nu se supere,dar n-are decit un pat si-i musai sa doarma impreuna.Dar trece noaptea si Gheorghe sforaia,nici ca se intorcea pe alta parte. Dimineaza,cind se scoala si Gheorghe,tipa il critica aspru:
-Pai bine mai Gheorghe,ieri pe drum nu m-ai lasat nici sa suflu ,iar azinoapte ,cind stam intr-un pat,nici nu mai bagat in seama?
-Auzi tu,pa mine p**a ma incurca la umblat,nu la dormit!

Trimis de Trabantu' Voturi:261
-Hai,moldovene,ai poze cu nevasta-ta goala?
-Nu.
-Si...,nu vrei?????

Trimis de Roto Voturi:244
Cine a inventat casatoria ?
Evreii. Au gasit o modalitate de a face sex fara bani

Trimis de Ion Voturi:239

Categorii:

alinutza
animale
ardeleni
artisti
Badea gheorghe
bancuri politice
betivi
blonde
bula
celebritati
celulare
culmi
diferente
doctori
evrei
ion si maria
moldoveni
nebuni
olteni
politisti
popi
porcoase
proverbe
radio erevan
scotieni
soldati
tigani
unguri


Adauga un banc!

[ Web Romanesc ] [ Web International ] [ Camere Web ] [ Stiri ] [ Economia ] [ Curs Valutar ] [ Politica ] [ Social ] [ Sport ] [ International ] [ Meteo ] [ Forum ] [ Calendar ] [ Felicitari ] [ Bancuri ] [ Filme ] [ Transport feroviar ] [ Despre... ]

ŠRbS & taKE 2001, Toate drepturile rezervate
Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe situl Vreau!Com fara aprobarea scrisa a autorilor